Alla inlägg under november 2006

Av Jessica - 26 november 2006 17:31

Är det bara jag som missat att Brittan-fittan skiljt sig?

Av Jessica - 25 november 2006 02:12

Träning. Ordet träning har alltid låtit hur trist som helst i mina öron. Ansträngande. Jobbigt. Svettigt. Tråkigt.Träning ger mig enbart ångest. Tränar jag, får jag ångest för jag inte gör det oftare. Tränar jag inte, får jag ångest för jag inte gör det alls.Senast jag rörde på fläsket var någon gång i våras. I april-månad om jag minns rätt. På den tiden klagade jag över hur jobbigt det var att lokalen låg så långt bort. Det blev ett projekt i sig att ta sig till träningslokalen. Väl framme hade jag tappat den lilla träningsgnistan jag hade fått där hemma.Nuförtiden har jag turen/oturen att ha en träningslokal endast några minuter hemifrån. Nära och bra. Jag känner mig nästan tvungen att köpa ett träningskort. Jag skulle inte kunna klaga på att det ligger långt bort, för det gör det inte. Om jag köper ett kort nu och inte knatar iväg och tränar ett par gånger i veckan är det bara att inse fakta - jag är en latmask.Men kanske är det dags på allvar nu. Kanske är det dags för mig att börja leva ett hälsosamt liv. Jag tror nästan det! I CAN FEEL IT! Beach-07, HERE I COME! Eller så skiter jag i allt och går och lägger mig istället.Godnatt.

Av Jessica - 24 november 2006 17:27

2006-11-24 Insättning 240,00 Vart kommer alla dessa pengar ifrån?Jag klagar inte, jag bara undrar...

Av Jessica - 24 november 2006 01:30

Jag väckte nog hela huset när jag såg att försäkringskassan satt in 1400 kronor på mitt konto i form av bostadsbidrag. Lyckades åtminstone väcka mamma av mitt glädjetjut.Inte nog med det är det löning idag. Inte för att jag jobbade förra månaden, men jag fick lön ändå.Salsakungen, here I come!

Av Jessica - 23 november 2006 23:35

Idag var jag hemma hos mig. I 10 minuter.Kollade igenom posten, åt bananchips och gick på toaletten. Lampan inne på toa fungerade inte. Suckade. Låste. Åkte hem. Till mitt andra hem.

Av Jessica - 22 november 2006 23:13

Alla som läser något skapande och flummigt ämne är lagda åt vänster. Det vet ju alla. Jag läser något flummigt. Alltså borde jag anses vara vänster. Så är inte fallet. Jag bär inte palestinasjal. Jag ser inte djupet i ett klipp hur jag än försöker. Jag bär inte knappar på väskan i stil med "KÖTT ÄR MORD" eller "NEJ TILL EMU". Jag dansar inte indiedansen på Debaser iförd ett par vita Cheap Monday jeans varje onsdag.Igår skulle vår föreläsare visa något på internet. Han klickade på explorer och upp for Svenska Dagbladet som startsida.Alternativa klubben satt och gapade förvånat mot storbildsskärmen.Själv kände jag mig lugnare än vanligt.

Av Jessica - 22 november 2006 17:26

Det perfekta paret Blondinbella och Ansiktsmask-killen har gjort slut. Hah. Visste väl att det inte skulle hålla länge till. Positiva Jessica har talat.Men lite förvånad är jag.

Av Jessica - 22 november 2006 01:04

Jag är inte på topp. Det blev inte bättre när jag nyss upptäckte att jag missade nattens avsnitt av Sex and the City. Jag kollar på det varje dag. Varje. Jag väntade hela kvällen. Så glömde jag bort det. Glömde. Det bara går inte.Jag känner för att gräva en grop och hoppa ner i den.

Ovido - Quiz & Flashcards